Zelf auto Importeren Uit Duitsland Verstandig?

Zelf een auto importeren uit Duitsland is altijd mogelijk, maar kost wel veel tijd. Vooral als u als ondernemer niet bekend met alle regelgeving. Er zijn een aantal stappen te volgen voor het zelf importeren van een auto uit Duitsland. Het gaat dan onder meer om het regelen van de benodigde papieren. Bijvoorbeeld de wijze van vervoer van de Duitse occasion naar Nederland. Rijdt u de auto uit Duitsland zelf naar Nederland? Of besteedt u het transport uit? Het belangrijkste voor de import uit Duitsland is eerst echter een geschikte occasion te vinden. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de autofinanciering. Bijvoorbeeld op basis van financial lease. Stoffers ADB is met het b2b totaalconcept daarin graag uw partner.

Waar moet je allemaal op letten bij het importeren van een Duitse auto? 

Er zijn meerdere aspecten om op te letten bij het zelf importeren van een auto uit Duitsland. Bijvoorbeeld de keuring en registratie bij de RDW. Naast de keuring is er sprake van BPM aangifte doen bij de Belastingdienst. Na het betalen van de BPM is het afwachten tot de Duitse auto een Nederlands kenteken heeft gekregen. Hierover stuurt het RDW bericht en dan is het mogelijk om Nederlandse kentekenplaten te laten maken. Zelf een auto importeren uit Duitsland kost tijd en Stoffers ABD biedt u dan ook graag een andere oplossing. Wij nemen het hele proces van A tot Z uit handen. Het is mogelijk om via ons Duitse autobedrijf een occasion te vinden, te importeren en de financial lease te regelen.

Bedrijfswagen aanbod   Personenauto aanbod  Financial Lease berekenen

 

Financial lease voor ondernemers

Heeft u een eenmanszaak? Bent u (startende) zzp'er ondernemer of eigenaar van een MKB bedrijf? Wist u dat u bij Stoffers ADB een bedrijfsauto of auto kunt leasen zonder dat u jaarcijfers moet aantonen! Onze leaseafdeling neemt elke leaseaanvraag direct en vrijblijvend in behandeling. De met ons samenwerkende auto leasemaatschappijen hanteren soepele acceptatie criteria, ook bij financial lease voor startende ondernemers.

Financial Lease berekenen

Cookieverklaring     |     Privacyverklaring    |     Sitemap

Powered by Occasion Exchange

<
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.