Duitse Auto Importeren

Een Duitse auto importeren is voor veel ondernemers een ideale oplossing. Er is in elk geval al een veel groter aanbod met jonge occasions beschikbaar. Dat maakt de kans op slagen in de zoektocht naar bijvoorbeeld een tweedehands bedrijfswagen of gebruikte bestelbus meteen groter. Of wilt u een Duitse auto importeren in de vorm van een personenauto? Stoffers ADB voorziet in al deze opties en is de specialist voor import van auto´s uit Duitsland.

Waar te beginnen bij het invoeren van een Duitse auto?

Het invoeren van een Duitse auto gaat gepaard met het nodige regelwerk. Het regelen van het transport van de auto uit Duitsland is bijvoorbeeld onderdeel van het proces. Hiervoor is het bij het zelf rijden van de auto naar Nederland nodig om bijvoorbeeld over een Duits Kurzzeitkennzeichen te beschikken. Deze is geldig tot de grens met Nederland. Voor het rijden in Nederland is het vanaf de grens mogelijk met een eendagskenteken te rijden. Deze is aan te vragen bij de RDW. Denk eraan om het eendagskenteken aan de autoverzekeraar door te geven. Uiteraard dienen ook alle autopapieren, zoals de Fahrzeugbrief, Fahrzeugschein of Zulassungsbescheinigung Teil I + Teil II in het bezit te zijn.

Een andere optie en minder omslachtige procedure is de Duitse auto importeren en op een oplegger naar Nederland te vervoeren. Voor het invoeren van een Duitse auto in Nederland gelden bovendien een aantal regels. Bijvoorbeeld de controle en keuring bij de RDW en de BPM berekening voor de Belastingdienst. Het is daarom verstandig om het hele proces uit handen te geven aan Stoffers ADB. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw eigen auto in te ruilen voor een Duitse importauto. Dat is een extra service net als dat de autofinanciering op basis van financial lease te regelen is.

Bedrijfswagen aanbod   Personenauto aanbod  Financial Lease berekenen

 

Financial lease voor ondernemers

Heeft u een eenmanszaak? Bent u (startende) zzp'er ondernemer of eigenaar van een MKB bedrijf? Wist u dat u bij Stoffers ADB een bedrijfsauto of auto kunt leasen zonder dat u jaarcijfers moet aantonen! Onze leaseafdeling neemt elke leaseaanvraag direct en vrijblijvend in behandeling. De met ons samenwerkende auto leasemaatschappijen hanteren soepele acceptatie criteria, ook bij financial lease voor startende ondernemers.

Financial Lease berekenen

Cookieverklaring     |     Privacyverklaring    |     Sitemap

Powered by Occasion Exchange

<
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.