Auto Invoeren? Lees Direct De Voordelen.

Een auto invoeren vanuit het buitenland is populair. Vooral uit Duitsland waar het aanbod met occasions gigantisch is. Als ondernemer heeft u dan ook een grote kans van slagen bij het vinden van een Duitse gebruikte bedrijfswagen of bestelbus. Het invoeren van een auto levert vaak al een forse besparing op. Auto´s uit Duitsland zijn goedkoper en het aanbod is nu eenmaal enorm groot. Bovendien zijn de occasions vaak met extra luxe uitgevoerd.

Nog een voordeel van het invoeren van een auto is het uitstekende onderhoud. Vooral als het gaat om Duitse auto´s waar de auto´s doorgaans dealeronderhouden zijn. Dan is er nog het voordeel dat er sprake is van jong gebruikte bedrijfswagens, bestelbussen en andere occasions. Stoffers ABD is specialist in auto´s invoeren uit Duitsland. Wij hebben als autogroothandel zelf veel Duitse occasions beschikbaar. Bovendien bieden wij Duitse occasions met financial lease aan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bedrijfswagen aanbod   Personenauto aanbod  Financial Lease berekenen

 

Financial lease voor ondernemers

Heeft u een eenmanszaak? Bent u (startende) zzp'er ondernemer of eigenaar van een MKB bedrijf? Wist u dat u bij Stoffers ADB een bedrijfsauto of auto kunt leasen zonder dat u jaarcijfers moet aantonen! Onze leaseafdeling neemt elke leaseaanvraag direct en vrijblijvend in behandeling. De met ons samenwerkende auto leasemaatschappijen hanteren soepele acceptatie criteria, ook bij financial lease voor startende ondernemers.

Financial Lease berekenen

Cookieverklaring     |     Privacyverklaring    |     Sitemap

Powered by Occasion Exchange

<
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.