Over Stoffers ADB

Stoffers ADB levert u op het gebied van jonge occasions en financial lease een b2b totaalconcept. Wij hebben voor u kwaliteitsoccasions in de vorm van jong gebruikte bedrijfswagens en personenauto´s beschikbaar. De voorraad wisselt constant en zorgt voor een ruime keuze, zodat de kans zeer groot is dat u slaagt. Als professioneel autobedrijf bieden wij u daarbij de gelegenheid de autofinanciering op basis van financial lease te regelen.

Stoffers ADB voor occasions en financial lease

U bent bij ons verzekerd van een ruime keuze uit tweedehands bedrijfswagens, personenauto´s en gebruikte bestelbussen. De voorraad bestaat uit vooral jonge occasions van allerlei soorten merken. Het is uiteraard een voordeel dat bij de aanschaf van een tweedehands bedrijfswagen de autofinanciering eenvoudig is te regelen. Veel ondernemers zijn toe aan een nieuwe occasion maar weten niet hoe de aanschaf te bekostigen. Stoffers ADB voorziet daarom in een b2b totaalconcept met financial lease.

Occasion lease met aanbod uit Nederland en Duitsland

Heeft u het aanbod met occasions bekeken en bent u op zoek naar een ander model of type? Schakel ons dan eenvoudig in met het geven van een zoekopdracht. Wij zoeken niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. Beide landen vormen ons werkterrein om een zo compleet mogelijk aanbod met jonge gebruikte auto´s te genereren.

Stoffers ADB heeft vanwege het grote succes met import van occasions uit Duitsland meerdere vestigingen. Naast dat wij als autodealer in Oosterwolde zijn gevestigd, zijn wij in Duitsland actief als Stoffers Automobile GmbH. Dat betekent dat wij nog meer aanbod beschikbaar hebben met betrouwbare occasions. Bekijk op uw gemak online de voorraad met financial lease occasions voor de b2b branche. Of neem contact op met Stoffers ADB voor een zoekopdracht en passend voorstel voor financial lease. Bel ons gerust voor meer informatie via 06 1791 2276. 

Hilbrand, Angélique en Thijmen Stoffers
Stoffers ADB

Financial lease voor ondernemers

Heeft u een eenmanszaak? Bent u (startende) zzp'er ondernemer of eigenaar van een MKB bedrijf? Wist u dat u bij Stoffers ADB een bedrijfsauto of auto kunt leasen zonder dat u jaarcijfers moet aantonen! Onze leaseafdeling neemt elke leaseaanvraag direct en vrijblijvend in behandeling. De met ons samenwerkende auto leasemaatschappijen hanteren soepele acceptatie criteria, ook bij financial lease voor startende ondernemers.

Financial Lease berekenen

Cookieverklaring     |     Privacyverklaring    |     Sitemap

Powered by Occasion Exchange

<
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.